DAVID CABEZAS FERNANDEZ,CAMPIÓ DE CATALUNYA DE BTT.

David Cabezas Fernández, natural de Santa Coloma de Queralt i pertanyent al CCB Comarques de Lleida. diumenge 26 de Juny ,es va proclamar campió de Catalunya en la categoria aleví als Campionats de Catalunya infantils de BTT ,que es van celebrar a Cardedeu. un circuit molt dur amb fortes pujades i corriols tècnics al que la calor d'aquell dia tembé es va unir ,però ni tot aixó, va ser impediment per que en David controlés la carrera quasi desde el principi. va sortir desde 3ª línea de graella però una molt bona sortida i saber aguantar el ritme en una forta pujada imposat pels de davant ,van fer que es pogués col.locar en posicions capdavanteres a la primera de les 2 voltes al circuit de 4,4 km . rapidament es va poder col.locar en 2ª posició controlant al primer corredor i despenjant als seus perseguidors.

abans d'acabar la 1ª volta en una dura i llarga pujada, en David, va saber imposar-se i deixar enrere als seus rivals mes directes,que eren del mateix club Barceloní (BASOLI) ,podíen anar fent tactica d'equip i en un corriol de baixada ràpid i molt tècnic encara va poder treure mes distància als seus perseguidors podent entrar a meta en solitari .a la arrivada a meta va avantatjar en 1 minut i 13 segons el segon i el tercer classificat a priori favorits a endur-se el titol.

enguany en la temporada 2011 en David conjuntament amb la seva germana Marina estàn disputant un circuit de vàries curses de la kid's cup de la provincia de Lleida on també està liderant totes les carreres. anem alternant també amb alguna carrera del provincial de Barcelona. els seus resultats donen fé del seus bons estats de forma:

duatló d'Igualada (promoció) 1 er classificat

kids's cup (Lleida) Santa María de Montmagastrell 1er classificat. Marina Cabezas 3ª classificada.

kid's cup Vall de Lord 4rt classificat

kid's cup (Lleida) bikepark Gardeny 1er classificat

kid's cup (Lleida) Mollerussa 1er classificat Marina Cabezas 2ª classificada.

open infantil de Barcelona (Malgrat de Mar) 1 er classificat.

open infantil de Barcelona (Pallejà) 2 on classificat.

en David ja te en la seva curta carrera esportiva molts premis i esperem que continui així per molt temps .amb aquest títol de campió de Catañunya s'han recollit els fruits de moltes sortides en bici i amb fred calor sol i pluja i km de cotxe per tota Catalunya.es un premi a la constància i a les ganes de superar.se continuament.