entrenaments de la setmana

poca cosa degut a que l'estudi de ADR m'está trencant el cap!!!

dilluns :circuit de l'esquiador,he anat a fer temps,m'ha sortit 1'30'00, 27'4 km v.m.18'4 kph,crec que es pot millorar...


dimecres: vaig amb el ricard a ensenyar-li el circuit de la cursa de l'asquiador surt 1'37 v.m 16'5 hem anat a bon ritme.


divendres: sopar amb el juanito ,alberto i javi( un que corria amb BAQUÉ)..després cap a la sala bikini!!! fins les 5' vaja entreno,eh?

diumenge: vaig amb la bici de carretera desde sta coloma fins al pantá de foix,prop de vilanova i la geltrú,anaba a veure al sergi i juanito,que van fer la cursa de la atalaya,per cert el Juanito 11è,i aixó que no es trobaba bé!!! m'enganxo a dos paios que anaven cap a vilanova i ens anem fent relleus,casi me muero!!! 70 km 2'10 v.m 31kph . i per la tarda,amb el Dani,cap al café olé!!! com m'enreden!!!
avui estic baldat,he demanat festa a la feina. jajajjaajaj!!!!

2 comentarios:

Motoret dijo...

No ho sabia que es pot entrenar a la Sala Bikini!!

Segueix així i la cursa de l'esquiador es teva!!

Marcelo dijo...

jajajja!!!! allá només vaig entrenar la vista!!!...quin futimé de dones!!!...se mira pero no se toca!!jajjajaaj...

fora conya...m'han dit que estaré dels 20 primers...però no em marco cap posició,cada carrera es una historia. simplement faré la meva cursa quedi com quedi...a vegades pots estar preparat i sortir en una mala posició o qualsevol altra cosa i aixó ja et trencaria la carrera.
estic bastant nerviós...feia temps que no m'hi possaba!!! glubs!!! jeje...