entreno en altura.





el pasado sabado fuímos, Neus,Jose,Juanito"Chana" y yo mismo ,hacia Queralbs para entrenar en el tramo de Fontalba -Fontalba. unos 14 km de recorrido con fuerte desnivel acumulado. tanto es así que hoy martes aún tengo las patas hinchadas.



salimos a las 10:00 en punto de Fontalba .



sobre lh llegamos a la cima del Puigmal. me falta la foto de rigor...a ver si llega.
nos disponemos a bajar। dentro de la dificultad se puede bajar bién, ya que no hay nada de nieve.



llegamos a Nuria,rellenamos bidones y nos disponemo a subir hacia Fontalba. mis patas ya estaban empezando a hacer estragos. al final llegamos a Fontalba en unas 2'50h con paradas incluidas.


el dia siguiente quise ir a la anbaso de St.Vicenç de Castellet junto a los compañeros de Òdena (que por cierto realizaron una gran carrera como viene siendo habitual con podio incluido de Marta).pero debido a las agujetas monumentales que tenia y la ampolla que me salió ,no pude asistir.



que conste en el acta...


por cierto, las salomon me van fatal.pensaba que era un bulo pero lo he podido comprobar.


dit això:


para ir acumulando km de cara a la duatlón ,iremos este domingo a la cursa de la fira d'Igualada 17'5 km de carrera a pie por montaña.


esta vez por fin se anima Almudena junto a Gemma



si no teneis planes animaros que está muy bién.



6 comentarios:

Anónimo dijo...

Doncs vaya bambes més còmodes no? quin model dius que són?
La 1a vegada que vaig fer aquesta ruta Fontalba-Fontalba en la meva època de poc esport, a part de tardar tot el dia amb els companys de la Uni, em vaig fer uns forats als peus espectaculars,.... duia unes bambes billabong rollo skater amb uns mitjons extracurts, el més indicat per aquestes caminates vaja....

Ni que el recorregut val molt la pena,... a veure si per la cursa no esta nevat i com a mínim es veuen les pedres, pq tela!!!

MARTÍ-DOLORS-HUG dijo...

Ostres Marcelo...vaja peu que et va quedar!!!!
Ja et vaig dir que molta gent es queixava de les Salomon!!!! Però clar, no tothom tenim els mateixos peus!!! El que fot es pagar un pastón i després no et vagin bé!!!
Ànims i a per totes a la teva pròxima cursa!!!

Marcelo dijo...

XT WINGS Marta.conec a mès d'un que te problemes simiñlars amb aquestes bambes.

si no està nevat la baixada serà rapida,però segurament estarà amb neu. l'any passat tenies que anar amb mil ulls per no lliscar i fotre't de cap amb una pedrota d'aquestes.

em va sortir una ampolla bastant gran Dolors.i mai me'n havien sortit. a l'altre peu quasi em surt també. he sortit a còrrer i encara tinc els talons adolorits,vaja merda de SALOMON.em passo a les trabuco.

rafi dijo...

mmm! aixo es un entreno!!! celebro que ja estiguis recuperat!!
cuidat!
dewwwwwww

MARTÍ-DOLORS-HUG dijo...

Ei Marcelo, les Trabuco són les que porta el Martí, i està encantat!!! Amb elles va fet l' Ultra-trail de l' Aneto,tambe li van llagar però despres de 65 km...em sembla q tots estaven llagats i sino amb les ungles dels peus destrossades!!!

Mariona dijo...

Eiiii Marcelo, aniràs a la duatló de Queralbs? Allà ens veurem! Hem de convèncer el Miguelito que vingui jeje