per cert ja camina la bici i va bastant fina es poden millorar alguns punts pero de moment ja està bè aixì !!! salut

5 comentarios:

Motoret dijo...

No t'has posat discos?? QUè fort!! Quan et pesa?

Motoret dijo...

Per cert, molt maca

Marcelo dijo...

que va tio!!! no me van los discos!!! aquesta frenada tan tova que yenen no m'acaba de convèncer,a part del manteniment .aquest v-brake frenen molt bè vaig amb 2 dits i responen molt bè,la bici està en 11,100 amb pedals banyes i porta bidó. les llandes que porto es lo mes tirtat en tubeless 2kg i la forquilla pesa 1500,la tija del sillín es de carbono però porta massa alumini i pessa lo seu tambè...mès endevant l'anirè tunejant segun el presupuesto,jajajajajj!!!

Motoret dijo...

Ara els Pro's de per aquí CAbrils, s'estan adherint a la moda de posar-se una forquilla rígida de carbono. Es posen una Richey o Ditec, i ho complementen amb uns pneumàtics de 2,5 que al ser tubeless a més els porten molt desinflats. Diuen que hi van molt bé, i alleugereixen la bici 1kg de cop!! les forquilles valen 200-400 euros, i els tios van molt forts!!!!

Marcelo dijo...

jo estaba entre la forquilla que porto o una ditec de carbono rigida que pesa uns 750 grs,la ritchey es encara mes lleugera però em declinaria per ditec.el que passa es que tambè m'agrada baixar fort i la ditec es ralli puro.mès endevant me la pillarè,aixì quan hi hagi un circuit que no sigui molt tècnic me la ficaria,i o aniria alternant.m'apunto el que m'has dit de 2'5 ...el llibert mill va quedar primer a l'ultima cursa de l'esquiador i anaba full ditec rigid i 1'90 de roda.."carretera total"