crònica de la triatló de vilanova

diumenge 16 de setembre,vaig anar a disputar la triatló de vilanova .erem bastants del C.A.I:
juanito
escudé
cantero
jordi moreno
oleguer
francesc lladó
jose rios
oscar
I un servidor. van començar la cursa primer els no federats ,fèmines i veterans2i3. la sortida va ser bastant puntual,potser 5 'de retràs.

jo al.lucinaba per que veig que la penya neda molt ràpida... estaba caminant cap a l'arribada de nedar i ja estaven arribant a la 2ª boia .esperaba a veure si sortia el juanito,i vaig veure passar a el sergi com un rayo!
aqui estaba,va sortir en uns 15' de l'aigua,vaig anar de seguida al box per veure la sortida de bici.
diu que no poder pillar cap grup que tirés fort i que va anar amb una tia molta estona els dos sols....aiaiaiaiai este juanito!!!!!....amb tanta tia anaba boig jajajaja. cap al còrrer només vaig poder veure com sortia en sergi i l'arribada de bici del juanitodesprés ja vaig tirar cap al box....o mes ben dit la cuadra!!! mara meva!!! sort que estaba prohibit entrar amb bosses que si no no se que agués passat!!!. estaba tant ple,que vaig tindre que moure 3 bicis per poder ficar la meva!!! aconsegueixo" falcarla". i em dirigueixo cap a la cala de sortida. allà vaig conèixer al robert mayoral,un màkina del c.n. reus ploms el qual admiro pels seus reptes obtinguts. anem cap a la sortida i les dones allà fent fotos....pobres,el que tenen que aguantar!sortida! amb una trompeta que estaba mes afonica que que se jo!!!...surto corrent com puc per que tot era empentes i cops! vaig optar per correr per dins l'aigua amb els braços en guardia jajajaj. començo a nedar i cops per tot arreu. al cap d'uns 5' minuts puc veure al moreno que em passa ,a part de un munt de gent clar,arrivo a la 1ª boia i em trobaba bè, no em vaig colar ,que era una cosa que em feia una mica de neguit.vaig tirandillo cap a la 2ª boia,s'em fa etern,estaba nedant a un ritme lent,però no podia anar mès ràpid. no em trobaba molt cansat.pero anaba pensant que collons fotia jo nedant quan no axafo la piscina mai ni de conya! bueno arribo a la 2ª em tinc que tancar una mica per que estaba massa desplaçat. l'ultim tram canvio el ritme,i decideixo cansarme mes....el que no se es si avançaba mes o no.surto de l'aigua miro enrere.... que triste hi ha 4 gats i jo.
arribo al box,i ho tinc de conya per trobar la bici quedaven poques per allì.transició normal i amb calma ja que no podria recuperar molt. surto amb bici i tiro cap a la carretera la qual s'havien de fer 3 tombs.vaig quasi tota l'estona sol,el desgast es gran. aconsegueixo entrar en un grup fort però al girar als cons s'em van escapar,vaig anar amb un home i ens anavem fent relleus mutuament,però veia que no era suficient,en un relleu es va quedar i em va dir que tires,jo sol,en aquell moment m'atrapa en jose rios,i els dos veiem un paio que fot una hostia de collons!!! hi havia gent que l'esquibaba i no es paraba a atendre'l....que trist!!! i denigrant!!! es va parar un noi i nosaltres i a l'hora baixaba una moto de control, li vam dir que truques ràpid ,i vam continuar.vaig anar molta estona xupant roda del jose...estaba desgastat i ell anaba fort. a la tornada ja estaba l'ambulància allì, va anar molt rapida,si senyor com te que ser.arrivo a la 2ª transicióni lloc a on deixar la bici!!! la deixo com puc arrepenjada de costat i avall. surto a correr i em comença lapunxada de cadera ...!!! merda!!! tinc que anar suau. abans d'acabar la segona volta em marxa el mal i canvio el ritme pero sense forçar .vec que li començo a escurçar distàncies al rios pero massa tard...finalment arribada!!!.

m'ha agradat el bon ambient que hi havia,i els temps del juanito i sergi.i no m'ha agradat ,no saber nedar mès rapid i haver estat refredat 3 dies fins el dia abans de la tri...suposo que part de culpa dels temps de bici i correr. en els de nedar per molt bè que estiguès no crec que aguessin trascendit gaire...... temps per ordre de classificació:

robert mayoral posició 52 c.n.reus ploms 1:02:47
sergi andres posició 101 independent de cabrils 1:05:36
jordi escudé posició 102 c.a. igualada 1:05:44
òscar izquierdo posició 131 c.a.igualada 1:06:51
josep cantero posició 141 c.a.igualada 1:08:04
jordi moreno posició 156 c.a.igualada 1:08:27
juan jose ramos(juanito) posició 175 indp.de les piles 1:09:17
francesc lladó posició 194 c.a.igualada 1:10:39
oleguer suñe posició 245 c.a.igualada 1:13:34
jose rios posició 311 c.a.igualada 1:18;06
marcelo reymundi posició 313 c.a.igualada 1:18:19

2 comentarios:

Motoret dijo...

Feu molt de goig tots amb el mono de tri del club!! Quants federats sou?

Marcelo dijo...

jajaj semblem abejas maya!!!som uns 30. entre ells tambè hi ha l'albert balcells padullés,que es el fundador de ocisport.