descans de btt


vull descansar de btt, al menys en competició,durant un parell de setmanes. no vol dir això que no surti a entrenar igualment.desprès de la triatló de vilanova,hem decidit el juanito i jo, entrenar junts per fer la cursa de la fira d'igualada 17'5 km per muntanya,circuit bastant dur. a veure si puc baixar el temps de l'any passat d'1'32 min . mès info a: http://www.clubatleticigualada.com/

5 comentarios:

Motoret dijo...

Je,je. T'has picat amb lo de la Burriac Atac!! mola, és brutal córrer per muntanya!! jo et diria, que a mi casi m'agrada més.
Si ve el Sergi, pot ser un gran duel!!

Marcelo dijo...

jaja!!! envidia sana!!!...ja tenia pensat ferla però no m'acababa de convèncer...un amic de per aqui m'ha fet l'empenta per anar junts...es una cursa bastant maca i el desnivell mès fort es la pujada a la tossa de montbui.podries animarte i vindre. respecte el sergi no tinc rès a fer,està finíssim!!!... a veure si veniu...estaria molt bè!!! tambè fan la caminada que surt 1 hora abans i quan vas pujant cap a la tossa et van animant...vinga jordi 1 abraçada tio!!!

robert mayoral dijo...

bueno, què t'expliques del tri de vilanova...quines experiències pots explicar del teu bateig???

SGI dijo...

Ei Marcelo... Crònica i fotos de Vilanova!!!?

Tenia pensat fer també la duatló de Bellmunt... però em queda molt lluny de casa i m'acabo d'enterar que el mateix dia és la de Tiana.
Segurament em decantaré per aquesta última.
I veig que aquest diumenge vas a la cursa d'Igualada... molta sort!
Jo aquest cap de setmana segurament descansi... però per si m'entra el mono hi ha el triatló de muntanya de Tarragona (www.niltravel.com)
Vinga fins aviat!

Marcelo dijo...

jajajaj!!! ja està la crònica feta.....sorry. estic fent un intensiu del carnet i estic incando el codo. com a molt he entrat a mirar els vostres blogs.... pel que respecta la duatló de bellmunt ,m'he quedat fora de plaç ,les van tancar un dia abans les inscripcions.vull fer la selènika però massa pasta!!! segur que em declinaré a fer la duatló de tiana també. si vas a tarragona,molta sort tambè! segur que farás pòdium amb els tremps que fas. aixì et treus l'espineta d'els pallaresos,anima't i fes-la!!!