cronica anbaso-fals

diumenge 14 vam disputar la penultima anbaso. era a fals.un petit poble entre calaf i manresa.vaig arribar mes tard del que es habitual i no vaig tindre temps d'escalfar molt.feia una mica de fresca aquell matí. estavem del FULL EQUIP SPORTS el kenneth,espinalt,romà i un servidor.per allá també hi havie en màrius i l'albert balcells.
per 1ª vegada em puc col.locar amb els del davant a la sortida.puc sortir ràpid i em col.loco amb el grup del davant. es roda a un ritme molt alt sort que era plà i dins el grup no et castigaves molt les cames.
arrivem a una baixada en la qual hi ha un toll enorme . tothom el passa pel costat i jo mes xilo que ningú el passo pel mig. fotu una ostia que no vegis i pataxofff!!! vaig caure dins el toll. per sort ningú em va axafar.
alla em passen en marius i l'albert. mes endevant m'agafa l'espinalt en un fort repexón.joder anaba fent molinet. el pulsòmetre em marcaba 176 pulsacions. em passa en romà ...ja veia que potser no era el meu dia.
fotu un glopet de isostar i no se que em va fer alló peró vaig començar a aixecar el cul del seient en un tram de tobogans.
puc atrapar a en romà i seguir a fort ritme sense seure al sillin.hi ha bastantes trialeres,en dos em trobo gent al davant,eren mot tecniques. en altres aconsegueixo baixar sol,en una em trobo a un que baixaba a saco,aquella era molt fotuda per que hi havia una rodera bastant profunda( segurament de tanta moto que hi passa). vaig bastanta estona sol. es extrany per que mai m'havia passat en una anbaso.
atrapo a en màrius, es veu que s'havia perdut i va anar a petar a una masia. anem junts una estoneta,peró agafem l'ultim repexó,que era molt fort i mica en mica es va separant.al acabar la pujada noto que la bici em va frenada.
miro si hi havia fang a les pastilles peró no vec rès.cada cop es frenava mes fins al punt que tinc que parar, això va ser al km 33.
al final vec el perque es paraba! se m'havia afluixat tota la pinyonera!!!! quina p....!!! descubreixo que els pinyons mes baixos ne em salten gaire i segueixo xino xano.
m'atrapa en romà i m'ajuda enpuxant-me pel sillin. li agraeixo peró li dic que tiri que quedaba poc.segueixo na fent amb pinyons baixos. finalment entrem en romà i jo a l'hora en un temps de 2'13 i finalment una distància de 37 km a una v/m de 16 i algo.
nota positiva d ela cursa: m'he trovat millor del que em pensaba desprès de tant temps sense competir;tenir bones sensacions de control força i desgast gràcies al pulsòmetre;i que en romà en un gest de companyerisme m'ajudès a finalitzar la prova.
nota negativa: es haver tingut la mala llet de que s'afluixes la casset,que el circuit en alguns moments et feia dubtar de cap a on tirar.que l'espinalt es vinguès avall per no còrrer amb la seva bike(a veure si li arriba aviat)i que el kenneth estigui en un moment baix de forma,esperem que per la cursa de l'esquiador estiguem tots fins!!! salut!!!

4 comentarios:

SGI dijo...

Hola fiera!
Llàstima dels pinyons... però bueno, almenys va ser un bon entrenament de cara a Núria!
Amb la Líbia anirem el dissabte, suposo que veurem l'arribada. Allà ens reunirem amb altres amics del club!

Marcelo dijo...

ok sergi,esperem que ens vagi a tots bé per allá dalt. nosaltres també anem uns cuants.jo ja començo a estar neguitós!!! ja vec que has fet un bon entreno de cara a nuria. no pares tio!!! però es lo seu anar ben preparat si senyor. jo porto bastants dies sortint en btt i carretera,vaig combinant sèries i sortides sense apretar molt...el còrrer ho tinc una mica abandonat per no forçar l'èrnia,vaig corrent pero a un ritme suau...

Motoret dijo...

Ja tardaves amb la crònica!!! l'esperava des de dilluns!

Llàstima de no haver grabat la caiguda al toll d'aigua, ja tenia video de la setmana pel meu blog!

Marcelo dijo...

que cabrón jordi!!! a la pag de les anbaso fan videos a vegades....ves mirant potser surt!!! juas juas!!!