ciclocross Villarcayo imparable Hermida

La selecció catalana repeteix triomf les dues curses reines dels nacionals de ciclocross

A Villarcayo (Burgos), com a Alcobendas fa un any, la selecció catalana de ciclocross ha tornat a signar una actuació memorable. Per segon any consecutiu, Josep Antoni Hermida i David Lozano han tornat a guanyar a les curses d´ elits i sots 23. A més cal afegir tres medalles d´ argent.

Tot i no estar de bon tros en el seu millor moment, Hermida ha tornat a guanyar un títol davant els millors especialistes nacionals entre els que es va destacar Isaac Suárez a les primeres voltes fins que el gironí el va superar per arribar amb vuit segons de renta a meta. Altres dos catalans van finalitzar al top ten: Francesc Xavier Carnicer, vuitè, i Ismael Ventura, desè. En la cursa sots 23, David Lozano va revalidar títol, el seu tercer consecutiu, fa dos anys fou campió juvenil, però en aquesta ocasió amb Eduard Recasens, que debutava a la categoria, amb la medalla d´ argent. A la prova de juvenils, Josep Nadal (quan el vegi l'haig de felicitar...quin nanu!!!)es va penjar l´ argent, idèntic metall per Alex Raya a cadets. A les dones, Alba Diez es va quedar a portes del podi juvenil, mentre que Sandra Santanyes es va classificar sisena. Aquestos nacionals es van estrenar amb una cursa de relleus per equips on Catalunya va acabar quarta.

Fotografia: Josep Antoni Hermida, creuant la meta


sobradisimo!
quien pudiera entrar asi!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Menuda demostración se ha dado la selecció catalana de ciclocross,otro año que me quedo sin correr y ya van 3,se me ponen los dientes largos y los pelos como escarpias,el año proximo debo de estar alli ,y entra sobrao el tio , sin manos...y sin pies!!! joder macho que clase tiene el jodio,ya sabes Marcelo el año que viene a ver si te animas y te untas de barro que dicen es terapeutico. Y que tal en FOLGUEROLES? cuentanos tus aventuras.

Marcelo dijo...

ya te digo !!! este hermida es la hostia!!!

tu tendrias que haber estao tio!

pues me molaria hacer la copa catalana de ciclo este año...pero ...el puñetero dinero manda!!!....

sabes si la licencia uci de btt sirve para cilocros?

joder tio ! hay que sacarse una licencia para cada cosa,que rabia!

por folgueroles no muy bien, quedé el 33,y malas sensaciones en bici,no iba tio!. mañana haré la cronica que hoy he estao liao,y eso que estoy parao! jajajajaj.

arur amigo,eskerrik asko!