si os sobra algo...


Fitnessolidari08,
neix amb un únic objectiu, ajudar als pobles amb menys recursos i fomentar la solidaritat entre cultures.
Fitnessolidari08, en aquesta primera edició ha escollit la zona de M'hamid per fer arribar la recollida solidària de material esportiu.
Fitnessolidari08 ,té la intenció de millorar les condicions per la pràctica de l'esport en aquesta zona, tant pels més joves que comencen a jugar a futbol com pels més grans que volen triomfar en l'atletisme.
En aquestes zones de l'Àfrica, és molt difícil aconseguir material esportiu, degut als pocs recursos que tenen, i per contra, l'esport, per ells és un medi molt habitual que els ajuda a millorar en molts aspectes de la seva vida.
Toni Martinez, primer classificat català, i segon classificat espanyol a la Marathon des Sables, una de les proves atlètiques més exigents del món, recorrent durant 7 dies dunes i llargues pistes del Marroc, dona el seu total recolzament al projecte Fitnessolidari.
Toni Martinez, com a coneixedor de primera mà de les necessitats de la zona, anima a la gent d'Igualada i comarca, a fer una mica més fàcil la pràctica de l'esport al poble Bereber.
Punts de recollida
Del 3 al 30 de novembre, podeu entregar el vostre material esportiu usat, a les caixes de fitnessolidari08, que trobareu als següents punts de recollida a Igualada:
El Gimnàs de l'Ateneu
C/Sant Pau 7
Fun Cat Store
C/Galícia 15
Marathon Esports
C/de la Torre 9
Full Equip Sports "FES"
C/Gessamins 10
El cafè de l'Ateneu
C/Sant Pau 9
Motos Julius
C/Florenci Valls 4

No hay comentarios: