fin de semana




divendres: sortida per carretera,161km 6'15,.la ruta ca ser per indrets molt macos ,Prades i el Montsant amb els seus desnivells considerables . a causa de que em va agafar la nit no vaig poder acabar la ruta prevista de 180 km. la sortida va ser la següent : Santa Coloma,Sarral,Montblanc,Espluga de francolí,Prades,Montsant,Alforja,Botarell,Reus,Alcover,Montblanc,Pira i Sarral.


Ver mapa más grande

dissabte: sortida de btt amb el David. 20 km. el nen està fet un escalador nat,puja per tot arreu!


DIUMENGE: sortida per carretera amb el Juanito,Sta Coloma,la Llacuna,St Joan de Mediona,Font del bosc. allà vam parar,feien una btt de 55 km la qual hi van anar el Ricard Pons i Jordi Espinalt en Ricard va quedar 17è i en Jordi 33è...molt bon paper si senyor. es veu que la cursa era molt dura. el jimmy va quedar 4rt,vaya tio!!! i el Jordi Estany de Calaf que corria amb el FES l'any passat ve quedar 7è (el de negre a la foto)




quien es el mas grande de la foto?

després vam seguir ruta ,la Pobla,Carme( per allà ens vam creuar al Terrones padre con su grupeta! bajaban finos finos)abans d'arribar a la carretera de montbui el Juanito ME PEGÓ UN PALO QUE NO VEAS! que cabrón! dormint 3h i havent estat de juerga! el tio es incombustible!
a la cruïlla ens vam separar ,jo cap a Santa i ell cap a Montbui. total 75 km a ritme tranquil sense contar l'atac del Juanji!

2 comentarios:

robert mayoral dijo...

quin munt de kms en bici que et fots!!! què prepares un Ironman???
molt maca la foto inicial!!

Marcelo dijo...

hola Robert, doncs vull anar acostumant les potes per fer al juny la quebrantahuesos i la veritat es que vaig acabar per orgull mes que per força aquell dia.

poc a poc aniré fent mes sortides d'aquestes si no me pillará el toro!

la foto es pujant cap a Prades,uns 5 km fent eses entre 4 i 8%. ideal per escalar.